onsdag 10 oktober 2012

Favoritsaker och Artiklar

Idag gick jag spontant in i butiken Artiklar jag aldrig besökt tidigare trots att den ligger ganska nära mina kvarter. En underbar butik med massa smått och gott för barnrummet, snygga kläder och smycken. Det jag idag inte kunde motstå var förvaringsburkar i plåt från Derriére La Porte! Jag hade velat köpa en av varje men valde bara två st till att börja med... 

 Söta Anneli och Juni passar min Chariot medan jag är inne i butiken och fyndar...


Den här är perfekt att förvara barnens doktorsaker i.

Och denna för alla leksakskakor, cupcakes och annat gott!
Googlade lite och hittade även en webshop som säljer många av dessa söta burkar.


Här följer tips på några andra underbara produkter som definitivt hör till favoriterna. 
Iiamo flaskan som värmer mjölken/vällingen med engångspatroner. En fantastisk uppfinning av Karim Rashid. Jag kan lova att den hjälpt mig så många gånger när jag varit ute på språng, suttit i bilen och inte haft tillgång till micro. Det tar ca 5 minuter tills den blir exakt 37 grader varm. Sen är den snygg också att ha med i skötväskan :-)

Edward i bilen på väg till Bergsjö

Den här konstiga leksaken är Edwards absoluta favorit. WubbaNub heter den och är en specialnapp fäst ihop med ett mjukt litet gossedjur. Den första nappen som är specialtillverkad för neonatala barn med mycket låg födelsevikt. Den är utformad så att den liknar barnets egen tumme till både form och storlek vilket gör att barnet kan lära sig de ytterst viktiga sugrörelserna som barn normalt lär sig under sin tid i livmodern. Den rundade toppen gör att nappen lättare stannar i barnets mun. Handtaget gör att nappen sitter på plats mitt i munnen samtidigt som barnet kan ha slangar till näsan. Sugdelen består av högkvalitativt medicinsk silikon och är naturligtvis latexfria. 

Den här är en annan variant av WubbaNubb nappen som jag beställt från USA, 
Soothie Gum Drop Pacifier då de inte går att hitta i Sverige. Jag har letat och frågat välsorterade butiker  men de har den inte så jag shoppade på Amazon istället.


Inga kommentarer: