fredag 12 oktober 2012

Morgonmys

Vilken strålande höstdag att vakna till! Jag känner mig tröttare än någonsin men när solen skiner så här på morgonen känns det lite lättare att stiga upp. I morse var vi ensamma jag och barnen. Daniel åkte tillbaka till huset igår kväll och som ni ser på bilden bor vi just nu mitt bland kartonger, leksaker och kaos.

Mina sötnosar framför TVn....en liten liten stund så jag själv kan göra mig i ordning utan att det utbryter ytterligare kaos. Funkar nästan jämt. Edward sitter i sin gåstol som vi just plockat ner från vinden. Vilken glädje att få komma upp en aning och kunna ta sig fram med de små tårna som precis når ner till golvet.

Efter att ha lämnat storasyster på förskolan stannade jag och Edward till på Café Dulce för att jag själv skulle få i mig lite frukost. Vanligtvis brukar jag hinna slänga i mig en smörgås samtidigt som jag matar Edward och håller ett öga på Alicia. I morse däremot hann jag inte få i mig en smula av någonting. 
Med Edward påpälsad med nya overallen från Ticket to Heaven och sovandes utanför kunde jag äntligen få min heliga frukoststund.För er som inte varit här rekommederar jag starkt ett besök hos trevliga Alejandra. Maten är fantastisk och alltid fräsch och hemmagjord! Sedan Edward föddes har jag lunchat där nästan varje dag. Hon har världens godaste Ceasarsallad! Den är grym!

Inga kommentarer: