fredag 23 november 2012

Julpyssel i stugan

Så kom äntligen mitt efterlängtade paket från Panduro Hobby. Det är lika kul varje gång att hämta paket från postombudet. Men den här gången var det extra kul. Jag har alltid älskat att pyssla, rita och måla och är så tacksam att jag får göra det även i mitt arbete. Att sedan få spendera tid tillsammans med Alicia och pyssla tillsammans är nog bland det mysigaste jag vet. Hon får låna mina färger med glitter i och använda mina penslar vilket hon verkar tycka är extra spännande.

I paketet fanns fyra st Minibyråer med 6 lådor vardera. Dessa för att göra en Adventskalender till Alicia. Mängder av glitterfärger, dekorationsband, klistermärken mm. Pysselkit för att göra änglar och små tomtar att hänga i granen.

Ett måste i detta projekt är såklart en massa fina band och glitter....massvis med glitter!!

 Lås och nycklar i vintage stil..

Spets av olika dess slag att dekorera lådorna med.

Bokmärken och änglar att dekorera med.

När barnen somnat passar jag på. Jag älskar att sitta för mig själv och pyssla, måla och fixa!


På god väg...

Så här blev den till slut. I varje låda ligger ett litet paket med rött snöre.


Nummer 24 har ett litet lås med nyckel...

Mer pyssel att dekorera med i juldagarna:

Jag såg i en inredningstidning att man kan torka apelsinskivor och använda till dekoration vilket jag såklart måste prova. 


Den fina Led-Svampen som är batteridriven kommer från Blomsterhandeln i området.Dessa underbara kottar kommer från mormor och hennes lilla tur till Spanien. Jag och Alicia har tillsammans målat och "glittrat" dem. Och fler blir det...


Panduro's kit med Pink Angels var en annan mysig sysselsättning. Aningen pillig för en treåring men jag tycker Alicia var strålande duktig. Och hon tyckte det var superkul!
Naglarna fick sig också en makeover...

-Mamma, jag vill måla som jag vill sa hon. Jag vill måla en Chokladängel!

Se så fina de blev dessa glittrande rosa- och chokladfärgade små änglar!


Inga kommentarer: