söndag 18 november 2012

Stockholmshelg

Helgen som var spenderade vi i Stockholm hos mina kära föräldrar! Det var första gången vi var besökare i stan vilket låter väldigt konstigt. Men så är det och vi hade en underbar helg med många saker att hinna med. Delvis åkte vi dit för att kunna vara med på ett dop i släkten och passade då även på att låta Alicia gå på sin danslektion på Base23. Hon har gått där hela hösten men eftersom vi flyttade mitt i terminen har hon missat ett par gånger. Gissa om hon blev glad över att få träffa sin kompis Rebecca igen. Att hon sedan inte ville vara med och dansa utan bara sitta och krama om mig var inget att göra åt.Älskade morfar!

Alicia lär mig hårdrocks-tecknet...Jag spenderade hela lördagen med att gå runt på stan aldeles ensam! Kan inte beskriva hur skönt det faktiskt var att få gå runt och kika i affärer utan barnvagn och utan mat- och sovtider att passa. Det har blivit aldeles för få av de stunderna kan jag lova. Barnen var med mormor så jag hade bara mig själv att underhålla. Hann även med en mysig fika med min älskade syster!!

På Lidingö nära Centrum ligger en underbar ganska nyöppnad butik som heter Countrystyle som säljer fantastiskt mysiga saker. Allt ifrån handgjorda lampor, barnsaker till doftljus av alla dess slag.
Inredning i varm anda!

Underbara burkar med mumsigt innehåll för fåglar och hundar!


Inga kommentarer: