söndag 20 januari 2013

Fullt hus och mycket lek

Fredag fredag älskade fredag! Även om dagarna ser ungefär likadana ut när man är föräldraledig så är det något särkilt med fredagarna. Jag längtar efter att få hämta Alicia på förskolan för att tillsammans med henne bestämma att vi ska mysa lite extra. Fredags-mys har trampat in även i våran familj. Den här eftermiddagen väntade vi dessutom besök av våra kära vänner Charlotta, Levente, Rufus, tvillingarna Franca och Alba och deras nanny Nicki. Och hunden Sigge såklart. Återigen underbart med fullt hus och många barn. Det blev en god och mysig middag och en härlig dag ute i solsken och snö dagen efter.
Hemmagjord ljuslykta som fick pryda entrén när gästerna kom.
Edward, Franca och Alba
Edward fick många pussar av tjejerna...

Promenad för oss och sovstund för de små i de praktiska vagnarna.
En tur runt Bergsjö för lite snowboard-åkning

När våra vänner åkt vidare för en veckas skidåkning var det dags för nya middagsgäster. Lördag eftermiddag och kväll hade vi besök av mysiga familjen Snell. Karin, Klas och dottern Vera sällskapade oss med lite god mat och vin.

Kylan är inte min bästa vän men att vakna upp till detta vackra ljus varje morgon gör det lite lättare. 

Söndagen blev ännu en utedag med madrassåkning och korv ute i solen.

Edward övar sin gång med gåvagnen.....
En liten gåva från Charlotta var detta First-aid-kit med ekochoklad och mashmallows. Det satt fint efter ett träningspass  med Balance.
En trevlig överraskning på kvällskvisten var att det ringde på dörren och denna fina tårta levererades från Fastighetsbyrån. Tror den menas som en inflyttningsgåva och välkomnande...även fast vi bott här nästan tre månader. Mysig gest i alla fall! (den ser lite platt ut för Alicia råkade i all sin iver ramla över kartongen)


Inga kommentarer: