tisdag 1 januari 2013

Gott slut & massa Gott Nytt

Tro det eller ej men en av de sista dagarna på året vågade jag mig upp i backen för första gången på 15 år. Sist jag åkte första gången och då var vi i Åre.  En resa som slutade med ambulans till sjukhuset och ett trasigt korsband i knät. Sedan dess har jag totalvägrat att ens prova ett par pjäxor. Men med mycket tjat från Daniel bokade vi till slut en privatlektion med skidutrustning i Hassela och med min syster som sällskap tog jag mig i kragen. Och det gick faktiskt bra trots att jag var mycket skeptisk. Det som gjorde mig mest glad var Alicia's jubel när hon såg mig i backen, för hon, tre år gammal åker helt själv nästan.

Vacker utsikt uppe i backen

Jag och syster Corinne. Observera min sjysta stil i backen....eh
Sötaste syster
Corinne och Andreas
När vi skulle åka hem från Hassela hade vi mindre tur...punka på ett av däcken. Jag och Corinne fick åka hem med en av bilarna för att hämta domkraft och spärrkraft. Visst är jag fin i en av mina julklappar: en onepiece från Pride!

En av favoriterna från Tomten var ett verktygsset från Bosch. Äntligen kan pappa få lite hjälp i huset!


Nårsaftons början spenderade vi i Hassela. Denna gång med besök från våra kära vänner från Stockholm, kompisen Gaston med familj.


Lunch i backen med korvgrillning och saft.

En annan av julklapparna som Tomten lämnade i garaget var denna coola fyrhjuling. Gissa om Alicia blev glad... och Daniel!
Alicia och Gaston rockar.
Minstingen i familjen har under julhelgen lärt sig krypa och ställa sig upp aldeles själv. Vilken lycka! Nu börjar de första stegen mot en ny värld.
Snölyktor och snögubbe var ett måste nu när det graderna stigit och det blivit kramsnö.
Barnen och den jättefina snögubben Elvis!
Nyårsmiddagen med Hummersoppa som start
Gaston och Alicia på romantisk tu man hand middag
Skål alla nära och kära!
Daniel, Maria och John önskar Gott Nytt År!
3 kommentarer:

Andreas sa...

:-)

Caroline sa...

Härligt ni verkar ha det! Men fy sjutton vad läskigt att du ställer dig på skidorna utan stavar - om det var så längesen! Även om man inte använder dem så mkt så är det helt klart en trygghet jag inte skulle vilja vara utan! :)
Kram Ugglan!

Caroline Tinterova sa...

Ja det var läskigt men skidläraren insisterade att det skulle vara lättare utan stavar...en sak minder att ha koll på. Hoppas du och din kära kan komma upp och hälsa på oss en helg eller så! Kram