torsdag 10 januari 2013

Liv och Rörelse

I helgen var det Öppet Hus på nyöppnade träningcentret Liv och Rörelse i Jättendal. 10 fantastiska och drivna instruktörer har ideellt startat denna rörelse för att göra alla träningssugna glada. Det bjöds på allt från Body Pump till Attack och Balance. Till skillnad från alla gym jag tränat på i Stockholm behöver man här inte förboka sina pass utan det är bara att dyka upp och inta sin plats. Min erfarenhet av exempelvis Sats var många gånger så frustrerande då klasserna skulle bokas två veckor i förväg för att få en plats. Hur ska man veta så långt innan vad man känner för att träna. Hade man dessutom lyckats boka men glömde dyka upp eller avboka tre ggr låstes den funktionen ett visst antal veckor. Vet inte hur många ggr jag lyckades med det och istället gav upp med försöket av att boka. Denna gång var jag åskådare men Alicia hade själv klätt på sig sina "danskläder" och ville självklart vara med. Jag gjorde däremot min come back i träningssalen idag med Body Pump för första gången sedan jag blev gravid med Edward. Alltså sedan Juni förra året har jag inte tagit två steg på gymmet, den längsta pausen utan träning för mig någonsin. Kroppen fick sig en rejäl omgång och jag känner varenda muskel i min kropp igen. Det värsta med att börja träna igen efter en graviditet måste vara att hjärnan och kroppen vet exakt vad den ska och vill göra men att musklerna är så svaga och inte hänger med. Fy tusan vad ont det gör!!


En fruktsmoothie måste vi ha med oss konstaterade Alicia innan vi åkte hemifrån.
Hon hittade snabbt en vän och fann sin plats bland alla träningssugna.
En liten pysselhörna var iordninggjord för de barn som ville låta sina föräldrar träna ifred...utklädningskläder, filmer och ritpennor.
Restaurang Sjömärket i mysiga Mellanfjärden höll Daniel i början av veckan en workshop i packettering för destinationsutveckling. På plats fanns Mulle Meck, Alvgrim och Trolska Skogen. Ett underbart gäng med kreativa personer och företagare.


Edward fick själklart följa med för att liva upp stämningen lite. ;-)


Inga kommentarer: