söndag 13 januari 2013

Underbar vän på spontant besök

Fredag eftermiddag fick jag ett oväntat samtal från min underbara vän Nanna som överraskat berättade att hon var på väg upp till oss! Det var en fantastisk överraskning och jag såg så fram emot att ha henne här. Daniel åkte in till Hudik för att hämta henne på tågstationen medan jag och Alicia gjorde mysigt med tända ljus och förberedde efterrätt. - Jag älskar hon, sa Alicia när jag berättade att Nanna skulle komma :-) Men vi båda var otåliga så vi smygstartade lite....Alicia med desserten och jag med vinet!

Lördag morgon vaknade vi till denna fantastiska vy och underbara ljus.
Lördagen tillbringade vi i Hassela Ski Resort där det var Skotertävling uppe i backen. Kylan har återvänt och det var strax under -20. Den som frågar mig får svaret att det var iiiiskallt! Nog hade jag klätt mig varmt men kylan bet sig fast ända in i benmärgen.

Nanna och Alicia
Lille Edward fick hänga med i ryggan. Trots att det var sovdags och att han var jättetrött höll han sig vaken för att se de tuffa skotrarna vina upp för backen.
Bästa storasyster och bästa lillebror!!
När vi fått nog av kylan gick vi in i restaurangen för lite lunch. Där var det även dagen till ära ett liveband som bjöd på hårdrock. Daniel, Alicia och Nanna och Edward rockade loss.

Söndag morgon bestämde sig Alicia för att Nanna kände sig lite sjuk så hon blev ordentligt omhändertagen när doktorsväskan kom fram. Edward var aningen frustrerad för att han inte kunde hjälpa till...
Innan det var dags att åter igen sätta Nanna på tåget tillbaka till Stockholm stannade vi till i Borgarparken i Hudiksvall för lite skridskoåkning. 

Alicia kämpade och var sååå duktig! Trots att hon självklart ramlade då och då fortsatte hon med ett stort leende på läpparna.
Nanna och Alicia körde gärnet i det vackra söndagsvädret.Inga kommentarer: