fredag 22 februari 2013

Egen tid på hög nivå

Idag har jag strosat runt i stan hela dagen bland solens vackra strålar och trafikens muller. Det var så oerhört skönt att endast ha handväskan att hålla ordning på och bara få gå dit jag ville utan att passa mattider och blöjbyten. Men gud vad folk stressar och springer fort här i stan. Jag var likadan när vi bodde här minns jag men nu när jag har annat tempo att jämföra med så blev jag nästan irriterad av att se alla stressa så där. Har man verkligen så bråttom att ,man måste springa fram...hm
Jag var på jobbet och hälsade på för att se det fina nya kontoret och krama lite på kollegorna jag inte sett på ett år. ja det var verkligen så länge sedan jag träffade dem...sist hade jag enorm mage och kunde knappt gå. Fick med mig jonna på en promenad till Mood gallerian där vi åt en underbar lunch och jag njöt av att bara få vara.


Sen var det dags att pricka av inköpslistan jag fått av Alicia. Med mycket nöje besökte jag Panduro där jag fann det jag skulle ha...och lite annat smått och gott såklart.


Nagellack till min lilla stora tjej. - Jag vill ha blått, gult och med glitter i som Lizzie har (fröken på dagis) sa hon glatt innan jag åkte.
Dagen avslutades i soffan med älsklingen Romeo som sällskap. Underbart mysigt och luuungt och skönt ;-)

Inga kommentarer: