lördag 23 februari 2013

Kursstart på Berghs School of Communication

Idag var det äntligen dags att gå till Berghs! Jag var riktigt taggad i morse samtidigt lite nervös såklart. Det var ju så länge sedan jag satt i skolbänken och hade ingen aning om vilka uppgifter som väntade och vilka kurskamrater som skulle vara där. Det blev en väldigt intensiv dag med övningar, föreläsningar och praktiska uppgifter. En fantastiskt peppande och inspirerande dag som sög ur mig alla krafter men det ska verkligen bli roligt att få komma igång! Nu kör vi!!
Taggad men aningen nervös ;-)
På vägen till skolan hittade jag min absoluta favoritdryck Aloe Vera Drycken har kommit med en ny smak av Goji!! fantastisk även den. Har inte lyckats hitta den i Bergsjö så jag måste nog köpa med mig ett par...
En av grupparbetena var att två och två visualisera ordet Mod med endast ett papper och sax... vi hade en kvart på oss att göra detta och här är resultatet.... Att ta klivet ut från ovissheten till det okända.

Efter en kort vila försökte jag piffa till mig så gott det gick för att gå ut med älskade syster. En underbar middag på Miss Voon med fantastisk mat och gott bubbel. Känslan av att sitta ute bland folk och bara kunna fokusera på den goda maten och faktiskt hinna umgås med min syster var nog blande det mysigaste jag gjort för mig själv på länge. Det känns så viktigt att få den här tiden och jag är verkligen glad att jag tog mig de här extra dagarna för mig själv. Kvällen avslutades med lite drinkar på favoriten Riche med söta Nanna som sällskap!

Gudomliga Hummertacos


Inga kommentarer: