tisdag 12 mars 2013

Balance i livet

Nu gör jag ett nytt försök att komma i form. Efter att ha blivit tvåbarnsmamma har tiden verkligen varit knapp och träningen framför allt har fått komma i sista hand. Till skillnad från att ha tränat varannan dag hela senaste åren har det blivit nästan ingen träning sedan jag fick barn andra gången. Igår kom jag äntligen iväg på Balance likasom förra veckan vilket kändes oerhört skönt. Det gäller att trotsa tröttheten och latheten och bara ta sig iväg. Som tur är har jag trevligt sällskap dit vilket gör det mycket lättare att faktiskt komma iväg. Balance passar utmärkt att börja med efter en graviditet även om det kan vara väldigt jobbigt då hela kroppen är fullkomligt förslappad. Det känns fortfarande som om alla kroppsdelarna sitter löst och kämpar för att hålla sig fast vid varandra. Jag är väldigt stolt över mig själv över att efter träningen inte satt mig framför datorn för att jobba utan att jag gick till sängs istället.
Efter nio timmars ostörd sömn, inget av barnen hörde av sig på hela natten, vaknade jag och kände mig för en gångs skull utsövd. Vadå, kan det kännas så här när man vaknar på morgonen...?!
Lämnade Alicia på dagis och återvände hem för att göra Edward klar för Kyrkis (öppna förskolan). Lek och bus i två timmar och sen återvända hem för lite jobb och plugg. En bra, effektiv och pigg dag med andra ord!
Heja mamma!!

Inga kommentarer: