söndag 10 mars 2013

Djungelfest

Mina föräldrar har varit här hela veckan vilket har varit otroligt skönt. De har lämnat och hämtat från dagis och passat barnen när jag suttit och pluggat och jobbat. Och lättnaden att få hjälp vid matlagning och disk går inte att beskriva, så underbart skönt. Morfar hjälpte även till med att sätta upp grindar vid trappen, vilket verkligen var dags då Edward numera rör sig överallt. Mormor tog hand om blommor som behövde planteras om...ja mycket har vi kvar att göra. Jag hann med både jobb, plugg och lite träning :-)
Tyvär har jag inte kunnat ta så många bilder den senaste veckan då min telefon åkte i golvet för sista gången och gav upp. Den är nu på reparation med hopp om att allt lagrat går att rädda...
Arg som ett bi när jag sitter med kundsupport som inte har någon aning om någonting...
Nu ligger jag utslagen i soffan med datorn på magen med en halväten pizza och en flaska Aloe vera bredvid mig. Att ha barnkalas måste vara något av det mysigaste med alla förberedelser och glada tacksamma barn. Alla krafterna tog dock slut... Lille Edward fyller ett år i morgon så vi hade kalaset idag och våra nya kära vänner var här och firade med oss. Alicia och de jämngamla barnen lekte så fint uppe i hennes rum medan de små kröp runt och busade på nedervåningen. Det är första gången vi kan ha kalas hemma, tidigare på grund av att vi bodde så litet, var vi tvugna att kalasa ute på gården eller vara i källarlokalen.

Edward ett par dagar gammal. Det känns som igår...

Så här såg han ut våran lille när vi åter var hemma från BB. Världens sötaste!

Kalasbarnet öppnar sina första paket. Äntligen egna leksaker som storasyster inte ska få ta!
Alicia hjälpte mig att dekorera alla Cupcakes med guldkulor och djungeldjur.

Cupcakes med djungeltema. Dekoren köpt från Partytajm


Vilken lycka att få äta en cupcake aldeles själv!

Bamsekram
På lördagen kom kompisen Rebecka med familj förbi på lunch och lite lek på väg hem till Stockholm igen efter en veckas skidåkning. De var så glada att se varandra så det firades med glass.
Överlycklig över att morfar bytte batteri i Tinkie Winkie så han kan dansa igen :-)
2 kommentarer:

nedy sa...

Så fina bilder!
Jag har också officiellt kommit igång med träningen idag efter 5-6 år av uppehåll...! Kändes skönt!
Edward är så lik dig! Så söt! Skönt att Elina o Vasko hade tid att vara hos er, alltid tacksamt med hjälp ;)

Caroline Tinterova sa...

Tack Nedy! Visst känns det underbart att få komma igång igen efter träningsuppehåll, det känns bara väldigt tungt i början men det brukar ge med sig ganska fort. Ja han är söt våran lille prins! Och det är verkligen kul att han liknar mig :-) Alicia liknade inte mig alls de första 2 åren.