lördag 2 mars 2013

Hello Goodbye

Hello- Den här veckan har jag varit riktigt duktig och effektiv och kommit igång ordentligt med pluggandet. :-) Det känns konstigt att säga att jag pluggar då det var så länge sedan jag tänkte på annat än jobb  jobb och jobb, men en riktigt skön och inspirerande känsla. Barnen har tyvärr varit lite småsjuka hela veckan vilket har gjort det svårt att få lugn att sitta hemma så en dag satt jag på Bergsjö Hotell och de andra dagarna har Daniel kämpat med att inte låta barnen störa mig. Edward är som en liten blodigel på mig så fort han ser mig, drar mig i byxorna och gnäller att han vill komma upp i famnen. Hoppas det går över snart för det gör så ont i mig att se hans besvikelse och höra hans gråt när jag faktiskt inte kan ta upp honom. Alicia var aldrig så, hon ville mest klara sig själv och var nöjd för det mesta.
Förutom studierna vid Berghs och första uppgiften som ska levereras redan i morgon har jag lite jobb på gång;  Bröllopsinbjudningar, Loggor, en utställning på Hamnmagasinet att förbereda inför sommaren och Edwards 1-års kalas att förbereda. Ja som sagt en hel del att stå i den närmsta tiden.
Mitt arbetsbord fullt av inspirerande böcker och broschyrer inför studierna
Lite färgglada naglar gör dagen roligare när man är sjuk

Tur att mina föräldrar kommer nästa vecka och att vi har hittat den bästa barnvakten Alma som ska få hjälpa oss.
Denna härliga och intensiva vecka fick ett härligt avslut med skidåkning i Jättendal. I alla fall ett tappert försök då det var min första tur någonsin med skating skidor och Alicia kämpade på i ca en kvart sen blev det gnäll och stavarna flög åt olika håll. Inte en bra skiddag för henne.


Edward fick sitta i Charioten och var hur nöjd som helst. Han skrek av glädje ju fortare det gick.

Vi lyckades dock bota de sura minerna med en god middag, bubbelbad i jacuzzin och Melodifestivalen. Hon somnade sen i min famn lilla underbara Alicia.
Goodbye och Godnight!

Inga kommentarer: