onsdag 27 mars 2013

Vardagslyx

Idag var det en helt vanlig onsdag... Fyra trötta personer som försöker komma upp i tid på morgonen, kaos vid frukost som vanligt. När Alicia kommit iväg till förskolan lekte jag och Edward en stund tills det var dags för hans förmiddagslur. På med ytterkläderna och ut o sova i vagnen. Han somnade på 2 sek. Då hade jag min chans att sätta igång med pluggandet och det gäller att vara effektiv för man vet aldrig riktigt hur länge han sover. Jag fick väl ca 1,5 timmar idag innan det var dags att förbereda lunch för min lille som vaknade lagom tills jag själv var hungrig. Solen sken så underbart så vi klädde på oss igen för att få njuta av denna underbara dag. Tog en promenad till Ica, hämtade paket i kiosken o sen hem igen. Vi slog oss ner på tomten och hade en urmysig fruktstund. Banan, hallon o solsken med min lille plutt som njöt av att få sitta på marken o fingra på grus o grenar. Lyckan av att våren är på väg och att få ha en sån här mysig stund med honom gör det värt varenda liten stressig stund. Det är vardagslyx för mig just nu!


Det blev inget mer plugg den här dagen, jo förresten, en kortis när barnvakten kom. Jag hann sitta ca en timme men sen var det dags för lite träning. Så på med träningskläderna och iväg till Bodypump. Nu har det lyckats gå ett par veckor igen sedan jag hann komma iväg...har slutat bekymra mig över det utan istället inse att det blir som det blir. Lyckan är i alla fall stor när det väl händer.
Väl hemma igen smög jag upp för att titta till mina små. Daniel läste saga för Alicia som genast avbröt läsandet genom att berätta vad det stod på boken, B-A-M-S-E -Mamma här står det Bamse! va jag visste inte att hon lärt sig läsa!! Hon visade även upp denna fina teckning där hon själv skrivit namnen!
Omg kan treåringar sånt här?! Jag kröp ner i sängen så Daniel istället kunde springa iväg på sin träning.
Vi släckte lampan, Alicia vände sig om och sa... -Mamma jag älskar dig!
Vilket underbart slut på denna underbara soliga dag!

Inga kommentarer: