söndag 21 april 2013

En heldag på Yasuragi

Så var det då dags för min överraskning. Mamma och syster hade packat väskorna och vi var på väg till Yasuragi!! Vilken härlig och välbehövd present! Jag har alltid velat besöka denna omtalade plats men aldrig kommit mig för att ta mig dit. Det var verkligen så fint och skönt som man hör talas om. Lugn och behaglig miljö med dessa underbara pooler i alla dess slag. Eftersom jag fortfarande är i dåligt skick med hosta etc så kunde jag inte vara i vattnet alltför länge men tog tillfället i akt att vila. De hade de skönaste gungande stolarna med inbyggd behaglig musik. Där la jag mig och somnade såklart.....och det var ingen liten tupplur utan jag sov i tre timmar!! Ha ha ja jag är nog lite trött. Det var välbehövligt för jag minns inte när jag sist kunde lägga mig och bara vila.

Jag och mamma vilar i de sköna gungande stolarna.
Vid middagstid fick vi en fantastisk tre-rätters. vid incheckningen fick man dessa japanska bomullsrockar Yukata och tofflor som man går klädd i under hela vistelsen så även i restaurangen. Väldigt avslappnande och charmigt tycker jag.
Min goda efterrätt, någon slags vaniljbrulee, gudomligt god!
Dessa vackra mosaiktavlor hängde i en av korridorena.

Kort och gott så har jag haft en underbar dag men min kära mamma och syster. En underbar present att få spendera en hel dag med dem två och samtidigt njuta av relax!

Inga kommentarer: