måndag 1 april 2013

Påskkärringar hos Jägmästarn's

Jag säger som några av mina kurskamrater, Gud så skönt att sista inlämningen av del ett är avklarad! Det har varit ett intensivt arbete med första uppgiften till Berghs och så j-a kul. Det känns nästan trist att avsluta och börja på ny uppgift då man nu är så inne i det som arbetats fram under de första veckorna att man bara vill fortsätta att utveckla och finslipa. Jag satt uppe till midnatt med det sista inför inlämningen och känner mig väldigt nöjd med vad jag åstadkommit så nu väntar jag med spänning på feedback från läraren och dags att börja på nästa projekt som ska in om en vecka. En ny vecka med nya utmaningar.
Och nu är påsken här! Min söta lilla Påskkärring var så glad att få sminka sig och bära sjalett till förskolan denna morgon. Innan vi gick iväg denna soliga morgon prydde vi ett av träden utanför med färggranna fjädrar. Solen skiner nästan varje dag nu...jag tror faktiskt att våren är här äntligen!!

Sötaste Påskkärringen!
Äggen i korgen har jag och Alicia målat. Hittade dessa plastägg på Panduro som vi dekorerade med hobbyfärg och glitter.
Skärtorsdag kväll hade jag en girls night out med Marina och Viktoria. Först god mat på Texas och sen fantastisk men crazy konsert med HoffmaestroFolkets Hus i Hudik. Det var extra kul att få se då en av mina vänners pojkvän är med i bandet. Grymt bra musik!!
På långfredagen kom de efterlängtade kusinerna på besök. Vi firade med en taco-after-work på Bergsjö Hotel.

Här målas det ägg för fullt. Några åkte inte helt oväntat i golvet men det hör till....
Fina blev de i alla fall!

GLAD PÅSK till er alla!!!


Inga kommentarer: