söndag 5 maj 2013

Godsaker

Ett kort besök i Stockholm över helgen bjöd som alltid på en del godsaker. Lördagen spenderade jag med mina kurskamrater och lärare på Berghs för att gå igenom utförda uppgifter samt den nya och sista uppgiften; Förpackningsdesign. Även denna blir en stor utmaning men känns väldigt spännande. 
Varje gång jag är i storstan hittar jag nya spännande produkter från min favorit Renée Voltaire.  Dessa Fruity Bites gjorda på frukt och bär ser ut som godis men smakar oerhört gott! Jag är inte särskilt förtjust i godis så det här är ett perfekt alternativ när man behöver något sött men nyttigt. Jag hoppas hitta dessa på vår Ica snart.... har hört rykten om att Renée Voltaires produkter kanske ska få lite mer yta där :-)
Ett måste när jag är i Stockholm är ju självklart min favoritpizza Bresaola från stans bästa pizzeria Haga Deli. Önskar jag kunde haft med mig ett par stycken.
Våren är här och vårjackorna ska på. Jag har letat länge efter tunna, vindtäta och såklart snygga jackor till barnen. Blev överlycklig när min stora favorit Molo hade denna snygga i härliga färger och superbra pris. Gick inte att motstå.

Inga kommentarer: