tisdag 14 maj 2013

Smör, bullar & annat kaloririkt

Minstingen i familjen sover och storasyster har lov att spela spel en stund innan kampen med läggning börjar. Jag passar på att pusta ut framför datorn, en stund i tystnad och tid att skriva här. Idag har jag blivit intervjuad av HT/ lokaltidningen här i byn. Det var en mysig pratstund om mig och vad jag gör över en kopp kaffe men enrgin har sinat efter en dag av förberedelse inför detta. Än är det oklart när artikeln kommer men troligtvis inom ett par veckor.
Sedan antibiotikakurens slut fyller jag kroppen med vitaminer av alla dess slag för att komma ikapp allt i vardagen. En mix av Aloe Berry Nectar, Argi och Mivitotal. Det är fantastiskt att redan på ca en vecka ha fått tillbaka mängder av energi. Samtidigt som jag efter att landat på 51 kg, efter sjukperioden, anstränger mig att få i mig lika kaloririk mat som barnen. Om inte mer. Extra smör i all mat och äter bullar som aldrig förr. Nog ska denna kur hjälpa mig att återfå energin och kunna återgå till träningen igen!
Fantastisk ren Aloe Vera dryck som både renar och stärker kroppen.
Dundershoten Argi + piggar upp direkt och håller en pigg hela dagen. Det funkar verkligen! Jag är inte svårövertalad vad gäller sådana här produkter men jag kan verkligen rekommendera den nu när jag testat. Finns att beställa från Forever
Mivitotal Plus är en klassiker som finns lite varstans. Sägs bygga upp immunförsvaret....hoppas hoppas!

Inga kommentarer: