lördag 1 juni 2013

Några måsten

Allt går väldigt statiskt för tillfället. Många måsten innan lugnet ska ta över. Förberedelserna inför utställningen nästa vecka bara måste få sin tid och likaså slutinlämningen på Berghs. Det börjar närma sig och jag längtar så. Inte för att kursen ska ta slut för jag skulle mer än gärna fortsätta en termin till, men snarare för att få känna lugn i tillvaron och kunna njuta mer av sommaren som kommit. För jag bara måste vara ute i solen efter denna tunga vinter. Det är inte bara jag som är full av måsten....Alicia är inne i en, om jag får säga det, fruktansvärd period av trots och missnöje. Vredesutbrått, gnäll och tvärtemot-fasoner. Jag kan tycka att det påminner om när man själv var tonåring och hade svårt att veta vad man ville med sig själv. Försöker trösta mig med det andra säger, att det går över. 
Ett storfavorit bland barnskor är märket Keen. Efter att ha letat länge efter bra och lekvänliga sandaler provade jag Keen till Alicia förra året och var så nöjd att det fick bli likadana i år fast en ny färg. Underbart praktiska och tuffa. Kolla in deras sortiment här. Ett absolut måste den här sommaren!

Aloe Sunscreen från Forever till barnen. Den innehåller inga av de farliga ämnen man varnar för i solkrämer, nano m fl. Till och med apotekets solkrämer innehåller de ämnena så se upp.... den här är underbar i doft och kladdar inte! Finns att köpa här


Inga kommentarer: