måndag 7 oktober 2013

Sockerpasta, ballonger och Skattjakt

Nu gick luften ur mig. En helg med kalas och huset fullt av familj och vänner har gjort mig belåten men också helt och fullt slutkörd. Nu ligger jag i soffan, hostar och stirrar in i väggen. Helgen har i alla fall varit underbar med all familj och vänner på besök. Uppskattar verkligen all hjälp med att göra Alicia's fyra års firande till den allra bästa. Här är några bilder från helgen....
Kvällen innan kalaset spenderades mestadels i köket med att göra fjärilar av sockerpasta. Sockerpastan köpt från Cake & design och fjärilsformarna från Panduro. Morfar fick hjälpa till för att hinna med alla 100 små fjärilar...
En vän tipsade om att lägga fjärilarna på tork på dragspels-vikt papper så de kunde få rätta böjningen mellan vingarna. Smart!
Här spritsas det för fullt

Ett enormt paket kom från faster och kusinerna innehållande en cykel! Undrar om Alicia kommer kunna hålla sig tills våren är åter..
Födelsedagsbarnet blåser ut ljusen 
Som variation till fiskdamm valde vi att göra en skattjakt i trädgården i stället. Daniels kreativa hand skapade en skattkarta över tomten. I de största trädens ihålighet fanns godispåsen-skatten.
Arenholm förklarar hur skattjakten går till
Lyckliga skattletare
Mysig avslutning på helgen, Lady & Lufsen middag på tu man hand ;-)


Inga kommentarer: