tisdag 24 december 2013

Jul, jul, strålande jul

Äntligen jul och dags för gran, bullbak och en lååång väntan på tomten. Jag tror vi slagit in klappar i veckor och pysslat och stått i så det känns skönt att julen äntligen är här. Dagarna innan fyldes huset av familj och mycket värme. Tyvär blev sambon drabbad av akut diskbråck för tredje gången på fyra år och blev liggandes på golvet hela julhelgen. Men ett besök på akuten och hemfärg med en hel del smärtstillande kunde han så gott som vara med och fira.
Här bakas det Lussebullar med glatt humör
medan andra sitter i badet och hittar på bus... Lillkillen hittade mitt underbara balsam från Davines som han tömde på allt innehåll. Se så förvånad han blev...jag blev mindre nöjd kan jag lova när hela badet doftade balsam.
Vårt fina matrum som äntligen kommer till användning. Tyvär blir det inte så ofta men gud så mysigt det är när vi har många på besök och vi kan sitta här och äta.
En lång väntan på den käre Tomten blev det kan jag lova. Tomtebloss fick bli en del av tidsfördrivningen.


Så kom han till slut! Å så förväntansfulla barnen var . I år behövde Tomten inte pulsa i snön då det tyvär var barmark. Men lika glada var alla för det om inte minst lillen som var riktigt förtjust i den gamle med vita skägget.

Inga kommentarer: