söndag 9 februari 2014

Planeringen har börjat

Nu sitter jag på tåget på väg tillbaka hem till familjen. Jag har haft tre intensiva men mysiga dagar tillsammans med min kära syster. Vi har börjat planera både stort och smått inför det kommande bröllopet.  Det är så kul att vara med och genomföra min lillasysters största dag! Vi var och provade bröllopsklänningen samt klänningar till oss brudtärnor. Inte hade jag föreställt mig att vi skulle hitta rätt så lätt. Men ett som är säkert är att hon kommer vara världens vackraste brud. Färgtemat är väl genomtänkt och därför ska smått o gott stämma, vi är på god väg. På lördagkvällen träffades vi med brudtärnorna först på en drink och sedan fortsatte vi kvällen med en utsökt middag på Lydmar. Trots att det är god tid kvar är kalendern väl skriven med vad som ska göras när för att inte glömma något på vägen.
Mamma bjöd på den godaste Sushin på Tokyo Diner så snart jag kommit fram.
Min lilla lurviga bebis var så glad att ha mig hemma o lycklig av att få väcka mig på morgonen.
Här provas det brudnäbbs-outfit. 
Skor skulle självklart också provas...
Blivande bruden kikar på smått o gott 
Man blir trött o hungrig av att gå runt på stan så en härlig lunch-paus blev det på myiga Kaffeverket. Min favorit; Ceasarsallad med Spenat-bana-ingefära smoothie mums!!
Lördagen avslutades med drink och sen middag på Lydmar i sällskap med de andra brudtärnorna. En underbar kväll med god mat o utsökt vin. Kunde inte bli ett bättre avslut på denna dag.


Inga kommentarer: