lördag 6 september 2014

Möhippe-dags!

Så skönt att dagen var kommen att få fira min söta lilla syster och blivande brud! Månader av planering i hemlighet har inte varit lätt kan jag tala om. Särskillt inte eftersom vi pratar i telefon nästan varje dag. Jag var i Stockholm ett par innan och gissa om det var svårt att hålla sig när hon ringde och frågade vad jag gjorde när jag befann mig i samma kvarter som hon.
Dagen började med solsken och glädje från alla håll, fullstad buss med gosaker och många nära vänner på plats. Temat dagen till ära var Popstar med matchande outfit såklart.
Här intar hon Sturegallerian för att försöka sälja in sin singel med ett smakprov på en av låtarna ;-)
Vårat coola färdmedel denna dag var en riktig tournébuss! Sängplatser fanns också ifall någon skulle behöva vila upp sig emellan varven. Snyggare turnéledare får man leta efter!
Syster o jag!
Vi hamnade på drejkurs då vi alla gjorde en insats till det blivande brudparets servis. Gissa om jag blev förvånad över att bruden gjorde den finaste skålen av oss alla och aldrig tidigare hållt i en lerklump!
På Gåshaga brygga i väntan på Bastuflotten

Efter ett par turer i bussen, bad och skålar var det dags för middag. Fantastisk catering, lekar, filmvisning och annat smått o gott avslutade denna underbara dag.

Tack alla ni som var med och gjorde min fina systers möhippa till en härlig dag!! Nu är det inte många veckor kvar till den stora dagen! :-)


Inga kommentarer: