onsdag 24 december 2014

Jul Jul strålande Jul

Efter tre timmars packande för att få in alla julklappar i bilen begav vi oss iväg mot Stockholm för att fira jul med alla nära och kära. Som vanligt går allt inte som planerat och denna gång var det nyckeln till taklådan som försvann just innan vi skulle börja packa bilen. Så efter timmars farande runt mellan husen och i snön och barnen som började bli otåliga, tryckte vi in alllt i bilen för att kunna åka iväg. Det var julklappar från golv till tak.
Aningen missnöjda över förseningen bar vi äntligen iväg.
Det blev en sen ankomst till ett tort stockholm men barnen möttes av glada kusiner som fått vänta länge så humöret återgick till lite göadare miner. På Juldagsmorgon passade vi på att få en nypa luft och tog en lång promenad med faster och  kusiner.
Ankorna fick också lite mat på julafton.
Resten av kusinerna anlände och det blev mys i soffan framför Kalle Ankas jul. Spännande tyckte både mina små som satt trollbundna framför tvn...
Min lille
Lite julklappar...
Så kom äntligen Tomten som vi väntat på hela året. Och gladast blev nog lille E som fick det han pratat om  varenda dag. en egen gitarr! Hans ögon glittrade av lycka och han satte sig genast i soffan för att spela.
Duktiga hjälpredor till Tomten som både läste på paketen och delade ut dem.....det var ett par stycken kan jag lova.
Tack för en mysig jul och underbar mat. Nu väntas vila för att smälta alla gosaker och alla fina klappar!
Inga kommentarer: