söndag 4 januari 2015

Disney on Ice

En av julklapparna till vår "Frost besatta" dotter var biljetter till årets show med Disney on Ice som i år gästas även av Elsa, Anna och gänget. Det har varit så spännande att hålla detta hemligt för henne då det enda hon pratat om, tittat på och sjungit är om filmen Frost. Och mycket riktigt blev överraskningen så lyckad som jag vågat tro. Min tjej och jag tog tåget mot stockholm för att ha en hel weekend tillsammans bara hon och jag!
Vi fick sällskap av goda vänner både till mig och Alicia som vi också spenderade den första natten hos. Vi var tillbaka i våra gamla kvarter i Stockholm vilket kändes lite märkligt. Det har bara gått två sedan våran flytt men ändå känns livet där så avlägset. Samtidigt är det väldigt spännande att komma som besökare då och då.
Nöjda och förväntansfulla tjejer !
Strax innanför entrén var möjligheterna att spendera de sista slantarna såklart stora. Där fanns allt från Frost.
Nu börjar det...
Så efter lång väntan, hela 1,5 timme kom de äntligen ut på scenen. Elsa, Anna, Olof och co. De var sista numret och självklart det bästa. Min lilla ängle satt och stirrade frenetiskt samtidigt som hon sjöng med högt och tydligt. Jag håller med om att det var magiskt och jag fullkomligt älskar Filmen. Jag önskar dock att globen kostat på att ha storbildsskärmarna igång för det var inte så lätt att se från andra läktaren. Men tjejerna var överlyckliga och det var det enda viktiga. När showen var över försökte jag sansat förklara för min gråtande tjej att vi inte alls kunde träffa Elsa. Tårarna sprutade ur min älskades ögon då hon inte ville förstå.
Ganska nöjd ändå till slut då hon fick med sig en magisk, blinkande Elsa-trollstav.
Ett stopp hos mormor och morfar blev det också. A visade stolt upp både sång och dans med sin trollstav.
Så var  det dags att bege sig hemåt igen. Vi har haft en mysig och underbar helg tillsammans jag o mitt lilla hjärta!

Inga kommentarer: